Популарни постови

четвртак, 13. јануар 2011.

Alonso glasa za Schumachera

Alonso smatra da će, ukoliko bude imao dobar auto, Schumacher biti najveći konkurent u 2011.
Fernando Alonso se izjasnio povodom svojih konkurenata u 2011., i tvrdi da će Michael Schumacher biti najveći izazov u ovoj sezoni.

Ferrarijev pilot nije spreman da odbaci Schumacherovu moć, i ne želi da otpiše ovog F1 veterana.
Razgovarajući sa novinarima, na „Wroom-u“, Alonso je objasnio koliko veruje da će se Nemac boriti u prvim redovima, ukoliko bude imao jak auto.

„Biće pet svetskih šampiona na stazi, i za mene će uvek Michael biti najopasniji. Ako sada, u januaru, moram da izaberem jedno ime, moram reći da je to Michael. On je ipak sedmostruki šampion“, rekao je Alonso.
„On nema šta da dokazuje. Imao je tešku sezonu, ali je on, još uvek, šampion.  On je još uvek super klasa vozača, i ako mu auto bude dobar, on će biti veliki konkurent.“

Alonso je takodje pomenuo i ostale rivale, ali se nada da će ferrarijev novi „izazivač“ biti veoma jak, i da će se uvek nalaziti u prvim redovima, omogućavajući mu da dodje i do treće titule, u karijeri.
„Nadam se da je naš auto bolji od drugih, i da će moj najveći rival, ove sezone, biti Felipe.“
„Nema sumnje da će Sebastian biti jak konkurent. On će sada imati iskustva, i biće smireniji u odredjenim momentima. Voziće bolje, nego prošle godine, i to će ga činiti opasnijim, po nas. McLaren će biti još jedan od favorita, za titulu“, završio je Alonso.

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe