Популарни постови

уторак, 11. јануар 2011.

Rosi prvi put u bojama Dukatija

Devetostruki svetski šampion Valentino Rosi prvi put se u ponedeljak zvanično pojavio u bojama Dukatija, a u utorak je imao prvo obraćanje medijima.

’Doktor’ je u utorak imao konferenciju u okviru „Wroom 2011“ dešavanja u Madoni di Kampiljo, gde je odgovarao na pitanja i novinara i navijača.
„Dukati se razlikuje od ostalih motora, to je pravi prototip i njegov koncept je drugačiji od onih koje imaju japanski proizvođači“, rekao je Rosi, „Da bi vozio Dezmosediči potreban je malo prljaviji stil vožnje“.
Uz pitanja o motoru koji će Rosi voziti ove sezone, koja startuje Velikom nagradom Katara 20. marta, sve je interesovalo i kako teče njegov oporavak posle operacije ramena.

Rame mi nije baš toliko dobro kao što sam se nadao, ali potrebno je još vremena. Ovo je prava trka sa vremenom da bih bio spreman za prvu trku, posebno fizički. Potrebno je pet-šest meseci da bih bio 100 odsto fit, tako da verujem da ću u aprilu biti potpuno spreman“, istakao je Rosi i dodao da veruje da su aktuelni šampion Horhe Lorenco i Australijanac Kejsi Stoner, koji brani boje Repsol Honde, najveći favoriti za titulu.

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe