Популарни постови

понедељак, 17. јануар 2011.

ЖЕНЕ У САОБРАЋАЈУ!


Овај текст је за возаче тако жене не читајте ово!

Возачи под хитно треба да престану да се нервирају око учешћа жена у саобраћају. Једноставно их треба посматрати и третирати као препреке на путу. Нешто као контејнер који се креће у свим правцима и никад не знаш на коју ће страну, тако да их обилазите у широком луку. Најгоре од свега је што већина жена сматра да зна да вози. Она "зна" да управља возилом али не и да вози. Кад седну за управљач аутомобила још су у стању свести, али као што се пале лампице давањем контакта тако се и гаси њихов мозак и она представљају класичну опасност.



У стању су да се у рикверц укључују на магистралу, да 20 минута блену у тебе на паркингу јер не може да им дође до мозга да треба да убаце у рикверц и пропусте да прођеш јер ти имаш возило иза себе, да седну у Југа 45 и мисле да су сели у ауди р8 и почну да претичу у 4 брзини и трубе ти да успориш а ти притом не повећаваш брзину и тако даље.
На основу свега овог жене требају да се возе и да мисле да су принцезе и да молимо Бога да не схвате да их уствари сматрамо сувише малоумним да би им било дозвољено да угрозе своје и туђе животе.

Овај текст не важи за Sabine Schmitz  :)

                                                                                                                     piše : Dragan Lončarević

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe