Популарни постови

понедељак, 31. јануар 2011.

Zauber lansirao C30!


Ekipa Sauber, pokazala je danas na stazi Rikardo Tormo novog aduta za sezonu 2011 koji će voziti Kamui Kobajaši i Serhio Perez, Sauber C30.

Posle previranja u 2010-toj godini i prelaska sa statusa fabričkog u privatni tim, ekipa Zauber je konačno mirnije dočekala zimu i finansijski stabilnija sa dva veoma talentovana vozača, predstavila Sauber C30, novu nadu i izazivača koji treba da zaseni uspehe prošlogodišnjeg bolida C29. Za pogon će kao i prošle godine biti zadužen Ferari i njegov V8 agregat, ali će tim ove godine moći da računa i na KERS koji dolazi u paketu sa motorom koji stiže iz Maranela.


 "Mi želimo da svaku trku završimo u poenima" kategorički i samouvereno je rekao Peter Zauber. "Radili smo naporno tokom cele prošle sezone i novi bolid je rezultat svega toga. Sistemski smo restruktuirali tim, imenovali Džejmsa Keja za tehničkog direktora, finansisjki se dobro obezbedili za ovu sezonu, a pored toga pored sebe u timu ima dva veoma taletovana vozača, tako da sam veoma uveren u uspeh" kazao je on.

Debi novog C30, desiće se ove nedelje na zvaničnim presezonskim testiranjima u Valensiji na stazi Rikardo Tormo.






Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe