Популарни постови

четвртак, 13. јануар 2011.

Rosi dobio novu igračku

Ekipa Dukatija zvanično je u sredu predstavila predstavila protip koji će Valentino Rosi voziti u predstojećem Moto GP šampionatu.

Kao što se i očekivalo, ‘Doktor’ je osmislio farbanje svog novog motora i po tome se razlikuje od onog na kom će se naći njegov timski kolega Niki Hejden.
Prototip Dezmosediči G11 predstavljen je u sredu u Madoni di Kampiljo tokom tradicionalnog “Wroom 2011” dešavanja, na kom je Rosi u utorak imao svoje prvo zvanično obraćanje medijima i navijačima od dolaska u Dukati.
2011. će biti godina velikih promena, jer će označiti početak treće faze našeg takmičenja u Moto GP šampionatu, i to će biti istorijski moment. Uz to, Valentinov dolazak daje novi aspect timu, jer svi znaju za šta je on sposoban po pitanju poboljšanja motora, ali i proširenja našeg projekta”, rekao je Klaudio Domenikali, generalni menadžer Dukatija.

Rosi je u Dukati došao posle sedam godina provedenih u Jamahi, tokom kojih je osvojio četiri titule u najjačoj klasi, dok je prethodne tri osvojio kao vozač Honde. ‘Doktor’ uz tih sedam titula ima i po jednu iz klasa do 125 i 250 kubika.

Ovogodišnji Moto GP šampionat startuje Velikom nagradom Katara 20. marta.

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe