Популарни постови

уторак, 11. јануар 2011.

Mini spremio izazivača!
Razvoj Mini Kantrimena WRC kojim će se kompanija Mini vratiti u Wrc šampionat ide u najboljem mogućem pravcu kaže šef tima Prodrajv, Ričard Tejlor. Ciljajući takmičenje na 6 relija ove sezone, tim je već kompletirao 3 testa u Portugalu, Španiji i Sardiniji na kraju 2010 godine.Tokom testiranja MINI nije doživeo nijedan veći kvar i da je tim prezadovoljan razvojem auta.

 "Mi smo definitivno ispred onoga što smo zacrtali za ovaj deo priprema" kazao je Tejlor. "Auto je konačno izašao iz garaže i sva tri testa odradio pefektno, bez ijednog problema osim male nezgode na Sardiniji kada se vozač Marko Martin prevrnuo nekoliko puta, ali to nije bilo do auta" kazao je uz smešak Ričard Tejlor.

Mini je inače tokom prošle sedmice dobio veliko pojačanje u liku Danija Sordoa, dugogodišnjeg vozača Sitroenovog tima koji je sa timom potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produženja na tri godine. "Dani je fantastičan vozač i veoma mi je drago što smo uspeli da ga dovedemo" kazao je Tejlor. Inače nova WRC sezona počinje relijem u Švedskoj 12-tog februara.

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe