Популарни постови

уторак, 11. јануар 2011.

Rubinjo prvi testira FW33




Barrichelo će imati priliku da prvog testnog dana u Valensiji vozi Williamsov bolid za 2011. godinu, stoji u saopšetnju.
 
Portparol tima iz Oxfordshira, je rekla za holandski sajt, da će Brazilac voziti novi bolid prvog dana, a da će njegov timski kolega Pastor Maldonado imati priliku da vozi novi bolid tokom drugog dana.
Takođe se navodi i da još nije odlučeno da li će 1. februar, biti dan kada će biti zvanično lansiran novi izazivač za 2011. godinu.

"FW33 će se naći na prvom testu u Valnsiji", rekla je ona.
Inžinjer i suvlasnik tima, Patrick Head, je u svojoj kolumni napisoa da će FW33, biti mnogo voše "avanturistički" u odnosu na njegovog prethodnika iz 2010. godine. "Rubens je rekao medijima da misli da je novi bolid radikalniji u odnosu na prethodnika, a ja mislim da se radi o avanuturističkom bolidu, i nadam se da će tim uspeti da ostvari neki značajan napredak sledeće godine", rekao je Head.

Head je priznao da žali što su Nico Hulkenbergu dali otkaz, i misli da Hulkenberg zaslužuje mesto u većem i jačem timu. On insistira na tome da Venecuelac, Pastor Maldonado, koji je takođe šampion GP2 serije, a koji u tim donosi značajna finansijska sredstva, zaslužuje mesto u Willimasu.

Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe