Популарни постови

уторак, 18. јануар 2011.

Srbija,- zemlja čuda!!!


Srbija je po mnogo čemu lepa a i čudna zemlja. Nikom na svetu nije jasno odakle nekom sa iole mozga može da padne na pamet da traži 3000 evra za Golf 2 star 20 godina. Ajde da je to jedna budala pa i ajde, ali kad na sajtu polovnih automobila najdete više od pola takvih oglasa zapitate se gde mi to živimo? Imamo evropsku cenu goriva, automobili se cene suvim zlatom ali zato puteve imamo iz 19. veka. Bitno da kupuju kamere koje signaliziraju ako pustite gasove u kolima ali Bože sačuvaj da završe koridor 10, ili izgrade neku stazu za naš reli sport. Umesto što napumpavaju kazne mogu da naprave jednu stazu kao što su Nemci napravili Nürburgring , na kome pi svako po nekoj pristupačnoj ceni mogao da divlja svojim kolima i time ugrožava samo svoj život a ne da divlja u gradu gde ugrožava živote svih. Sad će svi da kažu da imamo NAVAK. Molio bih svakog sa takvim komentarom da ode do PIO i uzme potvrdu da ima oštećenje mozga. Onaj ko da 300 evra da bi mu Alvirovic i njegovi stručnjaci „treneri“ objasnili kako se vozi , zaslužuje invalidsku penziju. O Alvirovićevom novinarstvu govori dovoljno da je pristao da bude Tojotin promoter i da svaki njihov auto hvali do orgazmičnog uzbudjenja, i to što kočnice otkazuju predstavi kao beznačajan kvar koji se dešava i kod drugih proizvodjača. Dok svakom drugom proizvodjaču nalazi zamerku da nema mesta od glave do krova. Mislim o ovoj temi je suvišno više trošiti reči jer ako imaš dva metra....brate ali bez uvrede kupi neki SUV, nemoj da mi se vozikaš u nekom niskom sportaku!!!
 
 
E sad kad mi živimo u zemlji u kojoj imamo para da vozimo automobile sa kraja 20. veka, jedva krpimo pare za gorivo, nemamo valjane puteve i onda nam gospoda saobraćajci naplate kaznu zbog toga što imamo crne čarape u sredu a najpopularniju emisiju o automobilima vodi čovek koji je imao udes onda je jasna potreba za postojanje jednog nezavisnog bloga kao što je RPM Serbia koji će nezavisno pisati o stanju automobilizma u Srbiji i svetu.
 
Ovim tekstom pozivam sve ljude da mom uredjivačkom timu šalju predloge o čemu bi voleli da pišemo ili neke zanimljive tekstove koje ćemo se potruditi da objavimo. 
 
Vaše predloge i tekstove možete slati na rpmserbia@gmail.com. 

                                                                                  Vaš  RPM Serbia



Нема коментара:

Постави коментар

Search Engine Submission - AddMe